Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον κάθε συνεργάτη μας. Τι πρέπει να προσέξετε ή καλύτερα να εξετάσετε πριν επιλέξετε;

Τεχνικές Προδιαγραφές:
Μην πέσετε στην παγίδα της χαμηλότερης τιμής! Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αρμόζουν στις ανάγκες σας. Μνήμη, αποθηκευτικός χώρος, επεξεργαστική ισχύς και ταχύτητα δικτύου είναι μερικές από τις προδιαγραφές που πρέπει να προσεχθούν.

Εξυπηρέτηση Πελάτη:
Είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι για το web hosting. Βεβαιωθείτε ότι η εξυπηρέτησή σας θα είναι άμεση και έγκαιρη, έτσι ώστε να πάρετε τις απαντήσεις ή τη βοήθεια που χρειάζεστε το συντομότερο δυνατό.

Τιμή:
Ένα “φθηνό” hosting δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι και καλό. Είναι όμως γεγονός ότι τα καλής ποιότητας και τελευταίας γενιάς hardware, καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση προβλημάτων στοιχίζουν. Άρα ζυγίστε σωστά μεταξύ ποιότητας υπηρεσιών και τιμής.

3 Δευτερόλεπτα:
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 2 στους 3 χρήστες/καταναλωτές εγκαταλείπουν μία ιστοσελίδα η οποία χρειάζεται περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για να “ανοίξει”.